koolhydraten dieet

Het koolhydraten dieet (ook wel koolhydraatarm dieet genoemd) begint in Nederland en omstreken steeds populairder te worden. Net als de meeste andere dieetvormen is ook dit dieet weer van Amerikaanse komaf. De populariteit van het koolhydraten dieet is gemakkelijk te verklaren: het is enorm makkelijk te volgen. Vrijwel iedereen kan het dieet zonder problemen volgen, binnen enkele weken kunt u daardoor al ruim 5 kilo afvallen. Een van de voordelen van het koolhydraten dieet is dat het u absoluut geen extra geld kost, u kunt met dit dieet zelfs geld besparen.

Begin direct met afvallen

Koolhydraten dieet kosten

Normaal gesproken koopt u allerlei overbodige artikelen zoals snoepgoed, dit doet u niet als u het koolhydraten dieet volgt. Het dieet is zo makkelijk te volgen, omdat u nog enorm veel producten wel mag eten. Het niet mogen eten van producten die u lekker vindt is vaak erg demotiverend, het koolhydraatarm dieet slaat daarom een hele andere (positieve) weg in. Tijdens het volgen van het koolhydraten dieet mag u producten als eieren, groente, vlees en vis nog gewoon eten. Vooral voor mensen die een echte liefhebber zijn van vis is dit een ideaal dieet, het is namelijk aan te raden om minimaal 3 keer per week vis te eten.

Gezond koolhydraatarm dieet

Lang niet alle dieetvormen zijn gezond, er zijn namelijk verschillende diëten waar u drastische maatregelen moet nemen in uw eetpatroon. Veel dieetvormen raden u zelfs aan om tijdens het volgen van het dieet zo min mogelijk te eten. Gelukkig kiezen de meeste mensen ervoor om dit soort diëten naast zich neer te leggen en liever te kiezen voor de gezonde diëten zoals het koolhydraten dieet. Dit dieet is namelijk absoluut niet schadelijk voor uw lichaam en is zelfs enorm gezond. U zorgt ervoor dat u een gezonder eetpatroon aanneemt, waar u ook in de toekomst nog veel profijt van hebt!